Ipriča: personalizirane, unikatne priče za djecu

Priča koju vaše dijete nikada neće zaboraviti! Personalizirane od glave do pete!

Koja je razlika između ovih priča za djecu i svih ostalih personaliziranih priča?

Ove su priče pisane za svako dijete posebno.

Sadrže detalje iz djetetovog života, sitnice specifične baš za to dijete što ih čini zaista posebnim i unikatnim poklonom.

Priče dolaze u dva oblika:

1) Pismo-priča: Pismo Uskršnjeg Zeca, Pismo Djeda Mraza, Pismo Zubić Vile (format A4 obostrano)

Napomena: obzirom da se priča piše za svako dijete posebno mogući su dogovori oko prigode koja vas zanima (npr. dijete je u bolnici pa ga želite razveseliti; nema prijatelje pa ga želite utješiti; krenulo je u vrtić i želite ga ohrabriti/pohvaliti,…)

2) Rođendanska priča: priča napisana za slavljenika. Količina teksta pokriva A4 format obostrano te je stavljena u kuvertu koja se prigodno uredi. Priča može biti i duža ovisno o dogovoru.

ZA SVA DODATNA PITANJA NAZOVITE: 097/681-1832

PISMO USKRŠNJEG ZECA

Prema legendi Uskršnji zeko donosi šarena jaja i sitnicu poput slatkiša ili manje igračkice djeci koja mu pripreme gnijezdo.

Ovaj zeko piše simpatično pismo svojem malenom prijatelju koji mu je pripremio gnijezdo. Gnijezdo može biti obična kapica, šeširič, košarica…pustite djetetovoj mašti na volju!

Pismo dolazi u maštovito ukrašenoj kuverti i oduševit će svako dijete! Obzirom da je napisano upravo za vašeg mališana ostat će predivna uspomena za cijeli život.

Pošaljite upit na vrijeme kako bismo stigli složiti vašu pismo-priču jer pismo se piše za svako dijete posebno na temelju informacija koje nam vi dajete! 

Cijena pisma: 20 €

PISMO ZUBIĆ VILE

Gubitak prvih mliječnih zubića je velika stvar! Većina nas zna za Zubić Vilu. Svi znamo za važan događaj u životu svakog djeteta, ispadanje prvog zubića! Osim novčića pod jastukom zamislite veselja kada bi zubić vila ostavila i pismo za malenu ˝krezubicu˝! Novčić će potrošiti, ali pismo će ostati za cijeli život!

Stoga, ne čekajte! Čim se zubić počne klimati javite mi i naručite svoje pismo Zubić Vile! Vila piše pismo posebno za svako dijete pa joj trebate dati malo vremena. Tim više jer se i kuverta u kojoj dolazi pismo mora urediti kako bi čarolija bila potpuna!

Vaš mališan ili mališanka će biti presretni!

Cijena pisma: 20 €

 

PISMO DJEDA MRAZA

 

Kako do pisma?
Napišite mi nekoliko rečenica o svojem djetetu. Bilo bi dobro da pokrijete sljedeće:
• ime, super ako ima i neki nadimak koji ne zna svatko,
• što želite da poručimo djetetu (npr. super je da ideš u muzičku, znam da ti je njemački težak, ali bravo što ga učiš, bilo bi bolje da jedeš manje slatkiša,super si braco/seka.)
• što god vam se čini zgodno za spomenuti o djetetu ( npr. voli autiće, jednoroge, žutu boju, roze haljinice, legiće, voli skakati po lokvicama.)
Pismo je na A4 formatu zapakirano u kuvertu koja je ukrašena baš kako djeca vole (bajkovito!)

ROĐENDANSKA PRIČA

 Poklonite svom djetetu nezaboravnu rođendansku priču! Ispričajte mi nešto o njemu i to će mi biti inspiracija za njegovu vlastitu priču.

Primjer: voli crvene automobile, jednoroge, Harry Pottera, ima nestašne kovrčice, obožava bakine kolače i tatine priče za laku noć. Ima jednu najbolju prijateljicu koja se zove Lara i veseli se krenuti u školu. Ima plišanca bez kojeg nikada ne putuje. Često vrti čuperak svoje kose, Đuro mu je najbolji prijatelj, osim njegovog psića Tota.

Osmislim priču, pošaljem vam na OK i nakon toga ju finaliziram.

Uz završni Čiribu Čiriba oduševljenje je zagarantirano!

Pišite nam komentare, pitajte nas ili naručite svoju priču:

2 + 9 =